#stopcovid19 photos & videos

3 minutes ago

Kita masih belum menang.Amalkan new noma dengan kerap basuh tangan,jaga jarak fizikal,pakai pelitup muka bila berada di luar rumah ,bawak sanitiser jika kuar rumah. Datuk Doktor Noor Hisham pun berpesan,sanitasi kediaman sendiri yg dengan bahan2 yg selamat. Pilihan umie roomah yg selamat utk kulit dan sesuai utk semua permukaan dah tak mudah terbakar,apa bahan dlm roomah, jom tgk💪💪💪💪. Roomah tanpa alkohol selamat utk kulit tapi bahan2 terbaik membunuh kuman,virus dan bakteria. Tengok kesan tangan yg kerap guna sanitiser yg ada alkohol,rosak teruk 😭😭😭,jadi umie sarankan roomah utk sahabat di luar sana,💪💪💪😊 3 Bahan Pembunuh Kuman Yang Efektif 😍 . ✔️Didecyldimonium Chloride - DDC ✔️Benzalkonium Chloride - BKC ✔️O-phenylpenol . Gabungan ketiga-tiga bahan aktif ini telah diuji mampu membunuh 99.9% kuman. . So apa tunggu lagi? Jom grab RooMah SEKARANG dan basmi kuman di rumah anda! www.wasap.my/60185759681/bantusayanakpembasmikuman . #RooMahBySysfel #KitaJagaKita #StopCovid19 #KitaMestiMenang #SysfelSuccess #SysfelOhsem #umiesysfel #Umieohsemonline #takkenaltakcinta

00
11 minutes ago

Chocojerr Viral NEW LOOK 👆🏼👆🏼👆🏼 . 🍫 Bubble Rice 🍫 Baby Crunch 🍫 Qkiss Crunch 🍫 Something Fishy . 💥 premium melted dark chocolate 💥 not too sweet 💥 300 gram jar 💥 ready to eat snack . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
14 minutes ago

Melihat seseorang itu jangan dilihat pada wajahnya ataupun kecantikannya....kecantikan boleh diusahakan jika kita mahu.. Tetapi perlu dilihat pada akhlaknya yg mencerminkan dirinya.. yg sebenar.. 🤗🤗 . . . . #explore #explorepage#katamutiara #oldchallenge #semangat #dontgiveup #muhasabahdiri #tiktok #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokviral #tiktokindonesia #stopcovid19 #cermindiri #alhamdulilah

20
14 minutes ago

Chocojerr Viral NEW LOOK 👆🏼👆🏼👆🏼 . 🍫 Bubble Rice 🍫 Baby Crunch 🍫 Qkiss Crunch 🍫 Something Fishy . 💥 premium melted dark chocolate 💥 not too sweet 💥 300 gram jar 💥 ready to eat snack . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
15 minutes ago

Nuevos diseños exclusivos. - Hechos en México. - 3 capas de protección. - Lavables. - Elásticos ajustables - $60.00 cada uno ❇️www.zerodrop.com.mx/salud-y-protecci-n ✅Compra en nuestra tienda online y recibe tu orden en la comodidad de tu domicilio. #diadelosmuertos #diademuertos #yosoymexico #facemask #sportsmask #diademuertosmexico #diademuertosmx #stopcovid19

10
15 minutes ago

Kita masih belum menang.Amalkan new noma dengan kerap basuh tangan,jaga jarak fizikal,pakai pelitup muka bila berada di luar rumah ,bawak sanitiser jika kuar rumah. Datuk Doktor Noor Hisham pun berpesan,sanitasi kediaman sendiri yg dengan bahan2 yg selamat. Pilihan umie roomah yg selamat utk kulit dan sesuai utk semua permukaan dah tak mudah terbakar,apa bahan dlm roomah, jom tgk💪💪💪💪. Roomah tanpa alkohol selamat utk kulit tapi bahan2 terbaik membunuh kuman,virus dan bakteria. Tengok kesan tangan yg kerap guna sanitiser yg ada alkohol,rosak teruk 😭😭😭,jadi umie sarankan roomah utk sahabat di luar sana,💪💪💪😊 3 Bahan Pembunuh Kuman Yang Efektif 😍 . ✔️Didecyldimonium Chloride - DDC ✔️Benzalkonium Chloride - BKC ✔️O-phenylpenol . Gabungan ketiga-tiga bahan aktif ini telah diuji mampu membunuh 99.9% kuman. . So apa tunggu lagi? Jom grab RooMah SEKARANG dan basmi kuman di rumah anda! www.wasap.my/60185759681/bantusayanakpembasmikuman . #RooMahBySysfel #KitaJagaKita #StopCovid19 #KitaMestiMenang #SysfelSuccess #SysfelOhsem #umiesysfel #Umieohsemonline #takkenaltakcinta

10
21 minutes ago

Himpaudi Banjaran Bagikan Kuota dan PMT Pembukaan dan Simbolis Gebrak pembagian PMT dan Kuota bagi peserta didik PAUD di kecamatan Banjaran dilaksanakan di depan kantor BUMDes Banjaran pada Senin 26 Agustus 2020 Pada Jam 09.00 SD Selesai. . Pembukaan acara dilaksanakan oleh bunda PAUD Desa Banjaran Ibu Hj Susilawati di dampingi Bunda PAUD Desa Darmalarang juga disaksikan oleh perwakilan Pengurus Himpaudi Kabupaten Majalengka serta dihadiri oleh jajaran pengurus himpaudi Kecamatan dan Para tenaga pendidikan PAUD dari 15 Lembaga PAUD yg secara serentak melakukan kegiatan pada saat itu. Mekanisme pembagian PMT dan kuota dilaksanakan oleh masing masing Tenaga pendidik di masing masing Desanya yang dibagikan langsung ke rumah Anak didiknya. Kegiatan Gebrak PMT dan Kuota dimaksudkan untuk mendukung kelancaran Proses pembelajaran yang saat ini masih menggukan pola Daring . 15 Lembaga PAUD yang secara serentak melakukan kegiatan pembagian PMT dan kuota bagi para peserta didik tersebut yaitu: 1. Kober At-Taqwa Desa Banjaran 2. Kober Al-Hidayah Desa Banjaran 3. Kober Al-Huda Desa Sunia 4. Kober Al Mustopa Desa Cimeong 5. Pos PAUD Al Barokah Desa Cimeong 6. Kober Al-Istiqomah Desa Hegarmanah 7. kober Jagapura Desa Sindangpala 8. Kober Arya Kikis Desa Kagok 9. Kober Khasanah Desa Sunia 10. Kober Nurjati Desa Suniabaru 11. Kober al-hidayah Desa Kareo 12. Kober Baburrahman Desa Kareo 13. Kober Assyahida Desa Genteng 14. Kober Tunasmekar Desa Darmalarang 15. TK Al Mustopa Desa Cimeong #himpaudijabar #himpaudimajalengka #himpaudibanjaran #himpaudi #pmt #kuotagratis #paud #kober #kelompokbermain #sahabatpaudastra #gebraKBA #gebrakbareng #banjaran #majalengkaraharja #majalengkasehat #stopcorona #stopcovid19 #koberattaqwa #majalengkaexoticsundaland

60
22 minutes ago

Kita masih belum menang.Amalkan new noma dengan kerap basuh tangan,jaga jarak fizikal,pakai pelitup muka bila berada di luar rumah ,bawak sanitiser jika kuar rumah. Datuk Doktor Noor Hisham pun berpesan,sanitasi kediaman sendiri yg dengan bahan2 yg selamat. Pilihan umie roomah yg selamat utk kulit dan sesuai utk semua permukaan dah tak mudah terbakar,apa bahan dlm roomah, jom tgk💪💪💪💪. Roomah tanpa alkohol selamat utk kulit tapi bahan2 terbaik membunuh kuman,virus dan bakteria. Tengok kesan tangan yg kerap guna sanitiser yg ada alkohol,rosak teruk 😭😭😭,jadi umie sarankan roomah utk sahabat di luar sana,💪💪💪😊 3 Bahan Pembunuh Kuman Yang Efektif 😍 . ✔️Didecyldimonium Chloride - DDC ✔️Benzalkonium Chloride - BKC ✔️O-phenylpenol . Gabungan ketiga-tiga bahan aktif ini telah diuji mampu membunuh 99.9% kuman. . So apa tunggu lagi? Jom grab RooMah SEKARANG dan basmi kuman di rumah anda! www.wasap.my/60185759681/bantusayanakpembasmikuman . #RooMahBySysfel #KitaJagaKita #StopCovid19 #KitaMestiMenang #SysfelSuccess #SysfelOhsem #umiesysfel #Umieohsemonline #takkenaltakcinta

20
22 minutes ago

Chocojerr Viral NEW LOOK 👆🏼👆🏼👆🏼 . 🍫 Bubble Rice 🍫 Baby Crunch 🍫 Qkiss Crunch 🍫 Something Fishy . 💥 premium melted dark chocolate 💥 not too sweet 💥 300 gram jar 💥 ready to eat snack . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
22 minutes ago

Kita masih belum menang.Amalkan new noma dengan kerap basuh tangan,jaga jarak fizikal,pakai pelitup muka bila berada di luar rumah ,bawak sanitiser jika kuar rumah. Datuk Doktor Noor Hisham pun berpesan,sanitasi kediaman sendiri yg dengan bahan2 yg selamat. Pilihan umie roomah yg selamat utk kulit dan sesuai utk semua permukaan dah tak mudah terbakar,apa bahan dlm roomah, jom tgk💪💪💪💪. Roomah tanpa alkohol selamat utk kulit tapi bahan2 terbaik membunuh kuman,virus dan bakteria. Tengok kesan tangan yg kerap guna sanitiser yg ada alkohol,rosak teruk 😭😭😭,jadi umie sarankan roomah utk sahabat di luar sana,💪💪💪😊 3 Bahan Pembunuh Kuman Yang Efektif 😍 . ✔️Didecyldimonium Chloride - DDC ✔️Benzalkonium Chloride - BKC ✔️O-phenylpenol . Gabungan ketiga-tiga bahan aktif ini telah diuji mampu membunuh 99.9% kuman. . So apa tunggu lagi? Jom grab RooMah SEKARANG dan basmi kuman di rumah anda! www.wasap.my/60185759681/bantusayanakpembasmikuman . #RooMahBySysfel #KitaJagaKita #StopCovid19 #KitaMestiMenang #SysfelSuccess #SysfelOhsem #umiesysfel #Umieohsemonline #takkenaltakcinta

10
25 minutes ago

A Sikh truck driver confronted the Uttar Pradesh cops with a sword after they tugged his beard during an argument on a highway in the state’s Shamli district. . Comment Below Your Thoughts👇 . PS : Video clip is not new but to continue our series "Dark side of Indian Police". We are uploading this to show you a simple type of complicated system. That sometime how Indian police do their duty. . Follow @thefactfindernews for more facts and news ♥️ . . #stopcovid19 #stop #spreading #hatred #news #spreadpositivity #spreadlove #hindu #hinduism #muslim #islam #christan #christianity #sikhs #sikhisim #delhi #mumbai #kerala #kolkata #asam #assam #up #uttarpradesh #bihar #punjab #punjabi #jammukashmir #jammu #kashmir #thefactfindernews 🙏

270
26 minutes ago

Chocojerr Viral NEW LOOK 👆🏼👆🏼👆🏼 . 🍫 Bubble Rice 🍫 Baby Crunch 🍫 Qkiss Crunch 🍫 Something Fishy . 💥 premium melted dark chocolate 💥 not too sweet 💥 300 gram jar 💥 ready to eat snack . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
26 minutes ago

Looking to reopen your business, but don't have a plan? Let us help you get back to business... Faster and with a competitive advantage. Learn how by visiting link in profile www.coronakings.com/products-services/ #CoronaKings

21
29 minutes ago

Mesin basuh rumah korang jenis top load? Mesti tak pernah bersihkan dalam dia dan tak ada rasa nak servis drum dia kan.. Hasil kajian pakar mendapati mesin basuh yang tidak diservis lebih 2 tahun dalam dia akan mempunyai kotoran seperti gambar.. mungkin lebih teruk lagi.. Malah, mesin basuh yang ternak kotoran ini berisiko menyebarkan bakteria dan virus yang akan mengundang masalah kesihatan kepada korang seisi keluarga.. Masalah ini tidak akan berlaku jika korang buat servis dengan mengikut ketetapan yang diperlukan.. Kami di WonderKlean menawarkan perkhidmatan servis mesin basuh secara professional yang terus hadir ke rumah korang.. Korang duduk dirumah, kami datang servis.. tidak payah susah-susah nak bawa mesin basuh ke kedai.. Bukan setakat diservis sampai berkilat sahaja, malah mesin basuh korang akan dinyahkuman dengan kaedah steam sterilization.. Suci murni dari kuman tau.. Apa tunggu lagi? hubungi saya sekarang. Farahana Sazali 📲 www.wasap.my/60122262782 WonderKlean Trusted Agent (064406 ) #WonderkleanJohorBahru #WonderKleanJohor #WonderkleanJDT #WonderKleanPahang #WonderKleanPerak #WonderKleanMuar #WonderKleanSabah #WonderKleanSarawak #Sanitasi #DudukRumah #TaskaMalaysia #KitaMestiMenang #WonderKleanSelangor #WonderKleanAmpang #WonderKleanNusajaya #WonderKleanMalaysia #sanitasimalaysia #sanitasijohor #sanitasicuckoo #WonderKleanCuckoo #sanitasi #sanitasirumah #WonderkleanMelaka #KeepClean #StopCovid19 #sanitizemalaysia #sanitizecuckoo #CuckooHealthyHome

00
30 minutes ago

CRAZY DEALS ‼️PLACE YOUR ORDER RIGHT NOW BECAUSE 50% OFF STILL ON GOING BEFORE SOLD OUT ‼️‼️ • #olumisbybelladally #olumiscosmeticshq #olumislipmatte #olumisliplock #lipmattemurahmalaysia #belladally #lipmattebelladally #covid_19 #lockdown #stopcovid19 #untiltomorrow #teamfina #OlumiStars

20
32 minutes ago

Malaysia breaks 4-digit ceiling with 1 228 new cases!!! NOW we are the FRONTLINER to our family. Keep them safe. Be extra hygienic and sanitize often. Please take note that: There is NO covid vaccine yet. There is NO herd immunity without a vaccine. All we have is management. Wear a mask, sanitize yr hands, distance & ventilate home. Live without worry with WonderKlean Indoor Disinfection Service! Powered by CUCKOO HEALTHY HOME service team. Book your disinfection session with us! Farahana Sazali 📲 www.wasap.my/60122262782 WonderKlean Trusted Agent (064406 ) #WonderkleanJohorBahru #WonderKleanJohor #WonderkleanJDT #WonderKleanPahang #WonderKleanPerak #WonderKleanMuar #WonderKleanSabah #WonderKleanSarawak #Sanitasi #DudukRumah #TaskaMalaysia #KitaMestiMenang #WonderKleanSelangor #WonderKleanAmpang #WonderKleanNusajaya #WonderKleanMalaysia #sanitasimalaysia #sanitasijohor #sanitasicuckoo #WonderKleanCuckoo #sanitasi #sanitasirumah #WonderkleanMelaka #KeepClean #StopCovid19 #sanitizemalaysia #sanitizecuckoo #CuckooHealthyHome

00
33 minutes ago

🦠🚫ҮӨҺЭЭ БҮЛҮҮТЭЭҔИ КИИН БАЛЫЫҺА COVID-19 УТАРЫ КИЭҤ ХАЙЫСХАЛААХ ҮЛЭНИ ЫЫТАР Үөһээ Бүлүүгэ кулун тутар 18 күнүттэн аан дойдуну аймаабыт COVID-19 ыарыыны сэрэтэр, нэһилиэнньэҕэ тарҕаппат туһугар муҥутуур бэлэм буолуу эрэсиимэ биллэриллибитэ. Киин балыыһа иһинэн оперативнай штаб тэриллэн, бу дьаҥы утары ыытыллар үлэлэри, хамсааһыннары, дьайыылары иилээн-саҕалаан ыытар. Улуустааҕы суһал штабы кытта ыкса сибээстээхтик үлэлиир. Ол курдук, Үөһээ Бүлүү улууһун киин балыыһатыгар провизорнай салаа инфекционнай базатыгар ковидтаах ыарыһахтары эмтиир 13 койкалаах салаа (отделение ) аһыллыбыта, билигин улаатан 20 койкаҕа үлэлиир. Урукку оҕо сэллиги утары санаторийын дьиэтигэр 16 миэстэлээх обсерватор тэриллибитэ. От ыйыттан 24 миэстэҕэ диэри улааппыта. Маны тэҥэ, Үөһээ Бүлүүтээҕи техникумҥа 100 миэстэлээх обсерватор аһыллан үлэлээбитэ. Биирдиилээн тэрилтэлэр үлэһиттэрэ дьиэлэригэр олорон интернет нөҥүө үлэлииллэрин көҥүллүүргэ диэн буолбута. Омук сириттэн, Арассыыйа куораттарыттан кэлбит устудьуоннары 14 күн самоизоляцияҕа олороллорун ситиһэргэ диэн ирдэбил турбута. Онно аналлаах анал төлөпүөн 89142223060 үлэлээбитэ. Кинилэр дьиэлэригэр карантиҥҥа, самоизоляцияҕа олороллоро хонтуруолга ылыллыбыта. Киин балыыһаҕа коронавирус ыарыыны утары охсуһарга тэриллэр үлэҕэ аналлаах нэһилиэнньэттэн киирэр ыйытыктарга эппиэттииргэ “итии” линия үлэтин саҕалаабыта. Поликлиника күннээҕи үлэтигэр аналлаах телефон, 8-800-600-45-61, диэн call-центр аһыллыбыта онон нэһилиэнньэ учаастактааҕы быраастарга, атын специалистарга call-центр нөҥүө вызов оҥорон дьиэлэригэр эмтэнэллэр, онтон да атын боппуруостары быһаартараллар. Доруобуйа аан дойдутааҕы тэрилтэтэ (ВОЗ ) ыытар сырдатыы үлэтин, Роспотребнадзор оҥорор ирдэбиллэрин тиһигин быспакка интернет ситимигэр даҕаны, олохтоох хаһыатынан даҕаны нэһилиэнньэҕэ тарҕатыы оҥоһулла турар. Сиhилии «Улус медиа» сайтыгар киирэн аах: ulus.media Ссылка в шапке профиля⬆️ #ulusmedia #улусмедиа #новостиякутии #стопкоронавирус #stopcovid19 Наш канал в Telegram: ulus.media

30
33 minutes ago

Clever piece of graphic design from our friends at Metro Vancouver Regional Parks... How far is 2m (or 6ft? ) The length of a cougar from nose to tail or a bald eagle’s wingspan. #stayapartstaysafe #crushcovid19 #staysafestayhealthy #metrovancouverregionalparks #crushcovid #staysafeeveryone #stopcovid19 #socialdistance #metrovan #stopcovid #stopthespread #graphicdesign #cleversignage #2m6ft #cleverdesign #stopcovid19 ⛔️😷✋ #metrovancouver #graphicdesignideas #stopcovid19 ⛔️ #6ftapart #sociallydistanced #2mapart #socialdistancing

10
36 minutes ago

Pelaihari- Personel Kodim 1009/Plh dan Polres mengamankan Kantor Bawaslu, Jl. A. Syairani Komplek Perkantoran Gagas Kec. Pelaihari Kab. Tanah Laut, Senin (26/10/2020 ). Kegiatan ini dalam rangka untuk menjamin terlaksananya Pilkada serentak tahun 2020 yang aman dan kondusif di wilayah Kabupaten Tanah Laut. #kodam_mlw #tniadmengabdimembangunbersamarakyat #puspentni #tni_angkatan_darat #skorem101antasari #Kodim_1009 #polrestala #humaspolrestala #talalautinfo #satpolpptala #bpbdtala #synergyuntuknegeri #ayopakaimasker #stopcovid19 #dirumahsaja #covid19 #corona

60
38 minutes ago

Casio Rainbow Diamond🔥 Set combo RM150 sahaja‼️ 2 jam tangan, 6 freegift, 6 bulan warranty & free postage😱❗️❗️❗️ wow ke wow sangat??? Jom ws sis tekan je link dkt bio💕 Dm pun sentiasa open🎉 #casiomurahmalaysia #casio #casiowatch #casiomalaysia #jamtanganmurah #jamtanganunisex #jamtangancouple #stopcovid19 #buyfromhome #belidarirumah #trustedseller

30
40 minutes ago

thank you sistur from Selayang Baru 🌺 dah repeat order lagi 🤗 . Bubble Rice - RM 13 Baby Crunch - RM 15 Qkiss Chip - RM 16 Something Fishy - RM 18 . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
45 minutes ago

Morning Darlings ! 🥰 Pssst, korang tahu tak minggu ni ada tarikh "SPECIAL" dalam Islam ? 😘 . . . Siapa yang boleh teka tarikh apa yang special tu? 🙈 Kalau betul, (nama panggilan ) nak bgtahu good news ni 🙈😘 . . . . . . #ebitlew #ceramah #TeamNE #tudunglabuh #bawalovers #bawallabuh #tutorialbawal #miniskirtmuslimah # #tutorialbawallabuh #tutorialtudung #bawalbidang50 #bawalmudahbentuk #nurikmalexclusive #tiktok #cegahcovid19 #artismalaysia #miniskirtextender #stayhome #tipstudungonpoint #miniskirtmurah #kitajagakita #stopcovid19 #kitajagakita #untiltomorrow #giveaway #harimalaysia #malaysiaprihatin #covid19 #emiramirah #mirafilzah

40
45 minutes ago

延长了~乖乖在家 Flatten the curve 💪 . #抢鲜看 #SOP #遵守作业程序 #DisiplinDiri #保持安全社交距离 #新冠肺炎 #条件式行动管制令 #bebasCovid19 #CegahCovid19 #KitaJagaKita #齐心抗疫 #stopcovid19 ========================== 👉 关注我们以获知更多新鲜事! 📌 FB: 抢鲜看 📌 IG: see_1st

00
47 minutes ago

thank you sistur from Taman Batu Muda 🌹dah repeat order in 2 days , 5 jars in a row 🤗 . Bubble Rice - RM 13 Baby Crunch - RM 15 Qkiss Chip - RM 16 Something Fishy - RM 18 . Whatsapp NOW ❗️ 019 - 6067160 (Sya ) . . #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

00
1 hour ago

😷 DON'T STOP My ZUMBA® Classes Coronavirus‼🙅🏻‍♀️ QUE NADA, NI NADIE detenga nuestras Clases de ZUMBA®‼😷 Stop Covid🙅🏻‍♀️ ⚠️ Así INICIAMOS una Nueva Semana aqui en GINEBRA🇨🇭 Zumbeando y bien Protegidas😷😷😷😷 #maskon #tbtzumba #mondaymotivation #mondaytbt #zumbacesoir #lundizumbero #zumbaconvero #imzin#zumba ® #zumbageneve #zumbaswitzerland #zumbabolivia #imboliviangirl #bolivianzin #chicalatina #soyyo @vero_zin_geneva #segimosbailando #zumbaworldwide #zumbaparatodos #moveyourbody #zumbaeuropa @zincommunity @zumba @zumbaboliviaoficial @zumba .santacruz.oficial @zumbabeto #stopcovid19 #motivationofday #zinlife #zumbamipasion #lovemyjob #zumbalovers #zumbatime #malgretout #jerestepositive

21

Top photos & videos on #stopcovid19

6 hours ago

W tym zwariowanym dla nas wszystkim czasie, doceniajmy każdą chwilę, cieszmy się z małych rzeczy po jak to śpiewała @sylwia_grzeszczak_official to w nich jest wzór na szczęście. Musimy uzbroić się w niesamowitą cierpliwość i z ogromną wiarą patrzeć w przyszłość i głęboko w sercu mieć nadzieję, że już niedługo skończy się to całe piekło. Polubiłam jesienne zdjęcia, już wkrótce na moim profilu zobaczycie ich więcej !!! A Wy jak radzicie sobie z tak depresyjnym czasem ? 💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️ #stopcovid19 #coronatime #enough #panemia #halloween #pumpkin #puppylove #pumpkinseason #autumn #autumnvibes #autisminwomen #autumnmood #happy #photooftheday #instaphoto #polishgirl #outfit #orange #style #followme #l4likes #garden

14929
Yesterday

Prendre la vie comme elle vient, et nous avons décidé de la prendre comme cela : En PROFITANT ! . Toujours retenir le positif et voir le bon côté des choses. Que la vie soit belle mais aussi dur, la vie est ainsi et nulle ne pourra changé. Acceptons et Avançons ! Et toujours se dire que demain sera meilleur ! ESPOIR 🍀 . Belle soirée à vous tous & agréable semaine 💚 . . . #garderespoir #travel #happy #malte #travelphotography #happyness #espoir #stopcovid19 #voyageursdumonde #manque #travelgram #traveleurope #travelblogger #globetrotter #voyageur #maltese #coupletravel #heureux #europedestinations #europetravel #hope #belledestination #beautifuldestinations #malta

47750
17 hours ago

Behind every mask😷 there is a face, and behind that a story💜 #indiamask #stopcovid19 #wearamask

11815
Yesterday

Bonjour 🌞 les amis 😊 voici une autre vue de cette merveilleuse journée de 2015 j'espère vraiment que l'on pourra refaire cela prochainement 🤔 cela dépend vraiment de nous 😷 prenez tous soin de vous #stopcovid19 #citroen #citroends #Citroën #Citroënds #arcadeducinquantenaire #citroendscabriolet #citroendschapron #cabriolet #cabrioletchapron #oldcars #oldtimer #oldcars #frenchcar #frencholdtimer #anciennevoiture #voitureclassique #voituredecollection #vintagecar #voiturefrancaise

1.3k22
Yesterday

Nie o taką Polskę walczyli nasi przodkowie... 🇵🇱 Nasz kraj ma piękną historię i to nie on jest winny temu wszystkiemu co złe, tylko nieodpowiedni ludzie, którzy rządzą naszym państwem. Zróbmy coś z tym.❗❗❗ ___ #siłajestkobietą #piekłokobiet #strajkkobiet #polskadziewczyna #polishgirl #polska #poland #wyroknakobiety #stopcovid19 #plandemia #silnakobieta #powiedzkomuś #prawakobiet #mybodymychoice #womenrights #niebieskaniezapominajka

70468
6 hours ago

Hej hej jak mija wieczór?🙂 _____________________________________________ Używanie środków dezynfekujacych w obecnej sytuacji jest bardzo ważne. Dlatego ja dla mojej rodziny wybrałam żele antybakteryjne firmy @adeva_pharma ,których skuteczność wynosi 99,9%. Żele nie wysuszają naszej skóry, ponieważ w składzie mają alantoinę i pantenol, który nawilża nasze dłonie. Jeśli szukacie skutecznych środków do dezynfekcji to polecam zajrzeć do @adeva_pharma i zamówić zestaw produktów dla rodziny. . . . . #adeva_pharma #dezynfekcja #covid_19 #stopcovid19 #zdrowie #dlazdrowia #dlarodziny #wirus #żeleantybakteryjne #flowers #girl #poniedziałek #egirl #gel #family #comfort #sensitive #autumn #kadryjesieni #polskajesien

23926
Yesterday

No me voy a pasar todo el 2020 de brazos cruzados donde se me prohíbe hasta respirar 💞 seamos todos conscientes pero vivamos también un poco de cuando en vez 🤣🤣🤣 Llevo todo un año sin vacaciones y necesito coger aire, mañana nos vamos por fin a oxigenarnos unos días 💙💛💙💛 Hace una semanita estábamos en oporto disfrutando de estas súper vistas y un vinito 🍷 Feliz semana a todos dentro de lo posible Oporto Ponte D.Luis 📸 • • • • • • • • • • • • • • • • #oporto #portugal #travel #travelphotography #travelgram #glamour #glamorous #love #girl #stopcovid19 #pontedomluis #instamoment #instagood #instatravel #instaphoto

34215
Yesterday

Il grigio dell’autunno ci accompagna in questa domenica d’ottobre 🤍 #lagodipusiano #bosisioparini #passeggiatasullago #ottobre #autunno #pensieri #stopcovid19

1268