#mehtry photos & videos

4 days ago

Selamat pagi semua.. harini kita sama2 belajar sikitlah kt mana korang nak apply perfume supaya tahan lama 😍 sebelum ni moon tahu sikit3 jer now meh kita belajar sama-sama..semoga bermanfaat 😘 btw moon ada jual perfume bandung.. mmg best! mmg tahan lama.. dan bau dia tak menyakitkan 👃 serious! just dm me okay! 💝 #perfumebandung #perfumemurah #perfume #tahanlama #wangi #sangatbest #mehtry #terengganu #terengganudrawbridge #cikgumoon #cikgupj #cikguawak #cikgutahun1 #cikgutahun2 #doayangbaik2

200
1 weeks ago

Alhamdulillah.. #lemon cake🍋🍋🍋 #Allahygbgsedap 😋😋😋 #mehtry 🥰

60
2 weeks ago

Mengidam?? Tersekat dengan PKPB, Tapi Teringin nak makan Patin Tempoyak Temerloh?? Tak perlu risau.. Kami boleh hanta patin tempoyak Temerloh ke rumah anda... #mehtry #PastiPowerPatinKoii

10
50
2 weeks ago

3 Line Sneakers • RM 13 • Size 34,35,36,37,38,39,40 . . #kasutmurah #trustedseller #murahmurah #sayajual #kasutcantik #cantiksangat #berkualiti #kasutplanet #heels #terimakasih #mehbeli #mehtry

60

Top photos & videos on #mehtry

Apr 2018

Assalamualaikum *Rempah Ayam Madu* Harga : RM10 2 pilihan perisa : Asli & Pedas Cadangan 200g (sepaket ) untuk 2kg ayam *Free delivery senai,kulai dan kwsan berhampiran *Cas del rm3- rm5 mengikut kwsn *Free del jika beli 3pack dan ke atas *RM8 postage SM RM12 postage SS Direct whats App Salimah-0167485309 #sisjual #rempahajaib #mehtry #insyaallahsedap #

172
Sep 2018

Sambal yg sedappp amatt.. #sambaltokblagak #mehtry

122
Nov 2018

08112018 Alhamdulillah sampai lg barang yg customer orde dr young living.. Siapa nk nampak berseri ceria cm abg meh pm bole orde... 😀😀😀 #eoyoungliving #abgminyak #mehtry

532
Jul 2019

Nama gigih ney kawan sis punya kawan bagi Dye cust pertama sis gementar sis nk buat kn utk dye, masa dye ckp zu jumaat blh x aku nk 30 bungkus.. Dye xpernah rasa,x pernah cuba mkn nasi lemak sis tp dye berani order sekali byk.. Masa tu ya allah kau sgt baik ko sentiasa dengar doa aku walaupun iainye hnya doa terlintas di hati ku bukan masa sujud ku.. Mengigil2 sis buat nk th kn bajet nasi lemak, takut xsedap, tp sepanjang buat xhenti aku berzikir.. haha moga semua puas hati, kenyang, n gembira.. Pas je antau sis tertunggu2 lah feedback dye, rasa nk wassup setiap saat tye ok ke x So sis tulis setiap stiker kai pen setiap satu tempahan dye ada 30 bungkus aku tulis tgn.. Hahaha Alhamdulilah dye wassup bg th semua feedback semua baik lega aku Ney sis dh buat cop terus pas ney kita kai kertas minyak senang nk cop Hope Nasi lemak gigih ney btl2 rezeki sis.. Sis mmg minat sgt bisnes... Hope mencurah2 r order masuk, n gigih lah sis cop sesatu lak kertas nasi lemak Haha sape baca sapai abis haha😂😂 Korang mmg best r syg korg Sedikit coretan hati dak zuren nk mulakan bisnes.. Biau dye jadi kenangan next year fb up kn balik 050719-firstdaymybisnesnasilemakgigih #nasilemakgigihviral #nasilemaksedapsgt #melaka #mehtry #sabtuahadkitaopenorder

71
Mar 2019

Hai korangg...nk bgtau area kajang kami de jual bege RM2 jek tau..mehla cuba.. Waktu operasi :12pm hingga 7pm Isnin - Jumaat Sabtu & Ahad 5pm hingga 12am #begebudjet #RM2 #takpercaya #mehtry

155
Jul 2016

Meh pekena megi ketam dulu .. orang2 KL tak kan dok umah je .. meh singgah taman batu muda luu .. batu cave .. Terbaekk bohh @lynshaare04 #megiketambistro #mercikk #oneonelapoooo #mehtry

16419
Jan 2018

Malu weiiiii tgkkk pic dolu dolu.. . Hihihihi.. tang lengan ngn tang pinggul tue yg beza tue weiiii.. . Hehehhe.. tq tau cs sbb dah sedut lelemak kita eh.. 😍😍😍😍😍😍 #confirmslim #mnopshop #byeyzazakiey #teameyzazakiey #teamhebat #mehorder #mehtry #0123532258 #produkkurus

300
Jul 2018

. HAPPY LUNCH HOUR 😋 WITH US, MZ CAFE BANGI 🤗 ======================== BUSY kerja sampai tak sedar EH TIBA TIBA dah sampai waktu LUNCH ? 😂😏 . So, LUNCH MANA harini? 🤔🤔 Masih tercari-cari tempat untuk LUNCH ? . Tak perlu FIKIR PANJANG lagi !!! MEH SINGGAH LUNCH DI MZ Cafe Bangi😋😎 . Dengan pelbagai MENU makanan tengah hari ala MASAKAN KAMPUNG pastinya dapat MENAMBAT HATI anda dan MENGISI PERUT anda yang kosong tu 😋 . Bila dah KENYANG, baru boleh sambung KERJA 😁 ======================== Waktu Operasi: 7.00 am - 5.00 pm (Sarapan & Makan Tengahari ) 5.00 pm -12.30 am (Tomyam, Western, Ikan Bakar ) . Sebarang maklumat tambahan, anda boleh terus layari: 👇👇👇 Wix: https://mzcafebangi06.wixsite.com/mzcafebangi . Blog: http://mzcafebangi.blogspot.com/ . Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UC6KeisgNF7AesxY8pA3S-rg . Lokasi: MZ Garden Hall / MZ Cafe Bangi LOT 5057, JALAN UTAMA, KG. DATO ABU BAKAR BAGINDA, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. . Pengurus Pagi: Warni (011-14382074 ) Pengurus Malam: Yasin (016-995 0590 ) #mzcafebangi #shutyournoisybelly #bandarbarubangi #bangi #marimakan #mzcafebangi #masakankampung #lapar #makan #murah #berbaloi #vsco #vscofood #igfood #foodlover #lunch #selangor #makanmalam #eat #tonight #hungry #dinner #makanbestareabangi #makanbestbangi #mehtry #alhamdulillah #mehsinggah #MAKAN #makantengahari

241
Jul 2018

. LOVELY TASTE OF BUTTER PRAWN 🦐😋 CONFIRM BUAT ANDA KETAGIH NANTI 😎 ================== UDANG BUTTER ni salah satu MENU SPECIAL tau yang anda patut RASA jika singgah di MZ Cafe Bangi 😎🤗 . SEBAB APA SPECIAL ? 🤔 . Udang FRESH yang dimasak dengan KUAH BUTTER bersama dengan aroma daun kari yang pastinya membuat anda TERLIUR sebelum makan & buat anda KETAGIH sampai masuk mimpi !!! 😍😋😂 . SO, masih TERMENUNG ke tengok gambar BUTTER PRAWN kami tu ? 😏 . Berhenti seksa perut anda, jom makan di MZ CAFE BANGI !!! . Lepas RASA baru boleh KOMEN 😎 . =================== Waktu Operasi: 7.00 am - 5.00 pm (Sarapan & Makan Tengahari ) 5.00 pm -12.30 am (Tomyam, Western, Ikan Bakar ) . Lokasi: MZ Garden Hall / MZ Cafe Bangi LOT 5057, JALAN UTAMA, KG. DATO ABU BAKAR BAGINDA, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR. . Pengurus Pagi: Warni (011-14382074 ) Pengurus Malam: Yasin (016-995 0590 ) #bandarbarubangi #bangi #marimakan #mzcafebangi #lapar #makan #murah #berbaloi #vsco #vscofood #igfood #foodlover #lunch #selangor #makanmalam #eat #tonight #hungry #dinner #makanbestareabangi #makanbestbangi #mehtry #butterprawn #udangbutter #menuspecial

130