#crispy photos & videos

4 minutes ago

Who else loves street food? JAIN TIKKI CORNER is a small joint at Laxmi Nagar and they serve the best tikki and golgappe. There is no onion and garlic added and it tastes so good 🤩 📍 Jain Tikki Corner, Laxmi Nagar , Delhi Tag someone who loves tikki 😛 Follow- @thatfoodiethought #thatfoodiethought #streetfood #streetfoodlover #tikki #allotikki #choletikki #golgappe #masalatikki #noonionnogarlic #tasty #yummy #delhifoodscenes #laxminagar #eastdelhifood #crispy #spicy #frytikki #friedfood

100
4 minutes ago

Imperfectly done.😃 Swipe left to see the final outcome P.s. ignore the poor videography #indianfoodbloggers #foodporn #foodsofindia #grinningtomato #indianfood #amateurcook #amateurvideographer #ilovefood #foodisbae #crispy

20
5 minutes ago

Our Banana Walnut Muffins are the BEST banana muffins you’ll ever taste. It comes with a delicious and sweet walnut topping!✨🧁 They’re crispy on the outside, soft and fluffy on the inside, and they turn out perfectly every single time!😋 Available Now At Leading Retailers: Apple Date & Cinnamon Muffin Blueberry & Coconut Muffin Raspberry & White Chocolate Muffin Triple Chocolate Chip Muffin Orange & Almond Muffin See link in bio to find a store near you🤩 #best #banana #walnut #muffins #crispy #soft #fluffy #muffins #sweet #topping #muffintime #love #cupcakes #yummy #anandofoodgroup #anandofoodgroup #brisbane #goldcoast #sydney #melbourne #sunshinecoast #national #wholesale #supplychain

10
5 minutes ago

BIJAK KE IDOK? Jom kita cari dan kira dimana banana salai crispy berada 🧐🧐 Min nak tengok korang hebat tak dalam game mencari barang tersembunyi ni😉😜 Cepat drop jawapan korang di ruangan komen okeyh.😍😉 Pisang salai original daripada Bandung INDONESIA terus diimport ke Malaysia 🇮🇩✈️🇲🇾 Crispy diluar dan chewy didalam 😋 Ramai dah cuba dan review semua terbaik 🤩 #bananasalaicrispy #pisang #pisangsalai #pisangcrispy #pisangsalaicrispy #pisangkekinian #pisangkrispi #pisangan #crispy #salai #krispi #banana #bananacrispy #bananakrispi #bananalove #makan #makanmakan #makanankekinian #makanmurah #makansedap #makananhits #kudapkudapselebriti #bananasalaiviral #bananasalaicrispychallenge #feedbackbananasalai #banananion #bananaeatchallenge #teampalutsfoodstockist

10
5 minutes ago

💛 The Crispy choco tub 💛 🍫ขนมนำเข้าจากมาเลเซีย 🍫อร่อยช็อกโกแลตเข้มข้นกว่าเดิม 🥄ไม่ต้องอุ่นให้เสียเวลา แกะกระปุกกินได้เลย 🍞กินเปล่าๆก็อร่อย ใส่ขนมปัง หรือใส่ไอครีมก็เริ่ด 🎀 มีให้เลือก 2 แบบ 🎀 1️⃣ Coco ball (โกโก้บอล ) 2️⃣ Mini Coco Crunch (โกโก้ครั้น ) 📌 1 กระปุก กระปุกละ 150.- 📌 3 กระปุก กระปุกละ 145.- 📌 6 กระปุก กระปุกละ 140.- ✅ซื้อ 1-2 กระปุกมีค่าส่ง ✅ซื้อ 3 กระปุกขึ้นไปส่งฟรี 📍📍นัดรับได้ /// แถวปิ่นเกล้า จรัญ บางกรวย สวนผัก อิสรภาพ / ตัวเมืองปทุมธานี!📍📍 #crispy #crispychocotub #crispychoco #nims #ช ็อกโกแลต

00
6 minutes ago

Jumbo Chilli Garlic Naan served with Cheese Makhni at @oldschoolvadodara Taste: The naan was crispy & garlicy😋. But the star was the Cheese Makhni, it had fine texture as well as cheesy flavour. Its obviously a must try here 😇. Make sure to drop a like ❤️ And for more such drolling posts follow @_foodie .vedant_ @_foodie .vedant_ @_foodie .vedant_ 📷 OnePlus 7 #foods #foodiesofvadodara #foodstagram #foodblogger #review #naan #garlic #chill #chilli #garlicchilli #chilligarlic #crisp #crispy #crispygarlic #indianstreetfood #indianfinedining #india #indiancooking #indiafood #dal #dalmakhani #black #urad #tastytuesday #tastygram #likeforfollow #likelike

60
6 minutes ago

💛 The Crispy choco tub 💛 🍫ขนมนำเข้าจากมาเลเซีย 🍫อร่อยช็อกโกแลตเข้มข้นกว่าเดิม 🥄ไม่ต้องอุ่นให้เสียเวลา แกะกระปุกกินได้เลย 🍞กินเปล่าๆก็อร่อย ใส่ขนมปัง หรือใส่ไอครีมก็เริ่ด 🎀 มีให้เลือก 2 แบบ 🎀 1️⃣ Coco ball (โกโก้บอล ) 2️⃣ Mini Coco Crunch (โกโก้ครั้น ) 📌 1 กระปุก กระปุกละ 150.- 📌 3 กระปุก กระปุกละ 145.- 📌 6 กระปุก กระปุกละ 140.- ✅ซื้อ 1-2 กระปุกมีค่าส่ง ✅ซื้อ 3 กระปุกขึ้นไปส่งฟรี 📍📍นัดรับได้ /// แถวปิ่นเกล้า จรัญ บางกรวย สวนผัก อิสรภาพ / ตัวเมืองปทุมธานี!📍📍 #crispy #crispychocotub #crispychoco #nims #ช ็อกโกแลต

00
11 minutes ago

1/2 orignal 1/2 rahash ❤️❤️

31
12 minutes ago

Terimakasih sudah langganan Dkripiks kalapa 🤗🙏 ⁣ Open reseller ya ges..⁣⁣🤗 ⁣ follow our ig @dkripikskalapa ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ -⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ -⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ -⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #keripik #kelapa #kalapa #jajanan #cemilan #snack #snacks #keripikenak #keripikcrispy #keripikkekinian #tokopedia #tokopediasaja #tokopediaseller #tokopediabyme #shopee #shopeepay #shopeeid #kripik #grosirkeripik #belanjaonline #cemilanmurah #cemilanenak #keripikkelapamuda #makananmurah #makananenak #kuliner #ngemil #jualkeripik #renyah #crispy

00
14 minutes ago

Happy working everyone❤️❤️ Here i got some quote motivation for uolls😘 Orang Berjaya, orang yang sentiasa dalam keadaan HIGH ENERGY ‼️Aamiin ✨comment BETUL kalau anda setuju😍😍 Jangan lupa untuk join video contest TikTok bsc dance challenge untuk memenangi RM2000😍✨ #bananasalaicrispy #tenggirisnackspicy #pisangsalai #pisangcrispy #pisangsalaicrispy #pisangkekinian #pisangkrispi #pisangan #crispy #banana #bananacrispy #bananakrispi #bananalove #makanmakan #makanankekinian #kudapkudapselebriti #bananasalaiviral #tenggiripadu #tssviral #tenggirisnackspicyterbaik #hotandspicy #keropokikanterbaik #pedasmantol #tenggirifreshdarilaut #ikantenggiri #bananasalaicrispy #makananviral #bananasalaisungaibuloh #bananasalaicrispysungaibuloh #bananasalaidamansara #bananasalaicrispydamansara

00
17 minutes ago

Kualitas oksigen yang optimal pada teknik budidaya Bioflok mampu membantu tumbuh kembang ikan lele menjadi maksimal. Daging akan bertambah lebih banyak akibat pencernaan yang lancar. Ikan juga terbebas dari mikro-organisme yang dapat menyebabkan ikan berbau tanah.. Produk ini juga dilengkapi dengan Silly Battermix loh, agar proses masaknya lebih mudah dan pastinya crispy banget untuk kalian yang sudah menahan lapar..so, yuk pesan produknya 🤗 Untuk pemesanan produk Silly Fish Indonesia bisa menghubungi Distributor: BALIKPAPAN 0811591337 Kami juga ada di Jabodetabek, Surabaya, Bandung, Tasik, Medan, Makassar dan Bali follow kami di: @sillyfishindonesia @sillyfishindonesiasurabaya @sillyfishindonesiabandung @sillyfishindonesia .jateng.diy @sillyfishindonesiamedan @sillyfishindonesia .makassar @sillyfishindonesia .bali Untuk BBQ Home Service, follow kami di: @sillysurfnturf #catfish #lele #crispy #crispyfish #crispypowder #catfishfood #food #fish #kuliner #makan #makanan #battermix #kulinerkaltim #kaltimfood #balikpapandelicious

10
17 minutes ago

Oh hey first day of Autumn🍂🍁🧡it's so lovely to see you again and I can't wait to crunch your leaves🍂🎃 The magical Autumn season officially begins today✨🤎🎃🍁🍂 . . . #autumn #fall #autumnvibes #autumncolors #autumn 🍁 #cozy #pumpkinspice #pumpkin #sweaterweather #crispy #autumnleaves #falldecor #leaves #hotchocolate #nature #season #lfl #fff #lb #welcomeautumn #fallvibes #halloween #september #coffee #trickortreat

200
18 minutes ago

To live a full life, you have to fill your stomach first 🍔🌮🥙 #pav #tikki #smileys #yellowfood #junkfood #fastfoods #yummyinmytummy #stuffing #crispy #ilovefood ❤️ #treatoftheday #goodfoodforgood

152
21 minutes ago

Crispy Pork Belly Pork belly yang dimasak dengan tepung khusus hingga crispy & golden brown namun tetap juicy 👌🏻 Dibuat dari pork belly berkualitas bagus dengan cita rasa yang nikmat gurih dan renyah, condiment yang digunakan merupakan bahan-bahan yang fresh, berkualitas bagus serta higenis. Tersedia dalam keadaan fresh atau frozen & dimasak di "dapur khusus masakan non halal" kami di Jl. Mayor Oking, Bekasi. Untuk pemesanan bisa langsung menghubungi kami via DM atau WA : 081717176638 😊 The Best Crispy Pork Belly in The Town 👌🏻 #food #culinary #foodgasm #homemade #fresh #tasty #delicious #crispy #crispyporkbelly #braisedpork #chukiok #猪脚醋 #porkbelly #chunyuk #chinesefood #asianfood #fussionfood #kulinerbekasi #kemangpratama #bekasi #bekasifood #bekasikuliner #explorebekasi

40
25 minutes ago

Kali ini masak yang gampanggg lagi, masak lagi ala #shihlin nih ada ayam goreng crispy ala @aniktriwina 🥰! ————————- Ayam popcorn pedes favorit nih Ga ribet bikinnya karena saya pakai bumbu tabur dari @bumbukitchen_id tinggal potong ayamnya, marinasi dng bumbu rempah dari @bumbukitchen_id makin praktis hemat waktu dan tenaga. Hasilnya jng tanya pasti wenak lah ya buat cemal cemil Ayam PopCorn Pedas @aniktriwina 350 gr ayam fillet Minyak goreng Bumbu marinasi 1 sdt bawang putih bubuk 1 sdt ketumbar bubuk 1/2 sdt merica bubuk 1/2 sdm penyedap 1-2 sdt garam (sesuaikan ya ) 1/4 sdt kunyit bubuk 1/2 buah jeruk nipis ambil airnya Bahan pelapis: 130 gr tepung terigu 20 gr tepung maizena 1 sdt garam 1 sdt merica bubuk 1 sdt penyedap Secukupnya air es 1 sdt cabe bubuk ( jika suka, bisa diskip ya ) Langkah Cuci bersih dada ayam lalu potong kotak kecil" Kemudian campur dng bumbu marinasi dan diamkan dikulkas 1-2 jam hingga bumbu meresap Campur semua bahan pelapis kecuali air es lalu ambil 3-4 sdm lalu tuang air es aduk rata kekentalan sedang Masukkan ayam marinasi ke dlm tepung cair lalu angkat dan taruh pada tepung kering Goreng dalam minyak panas dan banyak hingga matang. Sajikan dengan taburan lada putih dan garam halus #bumbukitchenid #ayampopcorn #filletayam #masakanrumahan #masakgampang #masakanindonesia #masak #makanmakan #makanenak #makansiang #belajar #belajarmasak #ayamgoreng #ayamcrispy #crispychicken #crispy #like4likes

101
26 minutes ago

Customize cakes for your special occasions ❤️ 📞 +65 62739211 WhatApp: +65 90300095 FB: www.facebook.com/thebakerychef 🏚Blk.161 Bukit Merah Central #01 -3711 Singapore 150161. #thebakerychef #instagood #cafesg #Crispy #cafehopping #instacake #chocolate #christmas #customizecakesg #foodporn #thebakerychefsg

50
26 minutes ago

Happy working everyone❤️❤️ Here i got some quote motivation for uolls😘 Orang Berjaya, orang yang sentiasa dalam keadaan HIGH ENERGY ‼️Aamiin ✨comment BETUL kalau anda setuju😍😍 Jangan lupa untuk join video contest TikTok bsc dance challenge untuk memenangi RM2000😍✨ #bananasalaicrispy #tenggirisnackspicy #pisang #pisangsalai #pisangcrispy #pisangsalaicrispy #pisangkekinian #pisangkrispi #pisangan #crispy #salai #krispi #banana #bananacrispy #bananakrispi #bananalove #makan #makanmakan #makanankekinian #kudapkudapselebriti #bananasalaiviral #tenggiripadu #tssviral #tenggirisnackspicyterbaik #hotandspicy #keropokikanterbaik #pedasmantol #tenggirifreshdarilaut #ikantenggiri #bananasalaicrispy #makananviral

00
29 minutes ago

Μπισκοτα με φυστικι 🥜 Καλημεεερα!Αυτο ειναι το αποτελεσμα της χθεσινης μου προσπαθειας να φτιαξω σπιτικο φυστικοβουτυρο(που δεν ειχε και τα ποιο θετικα αποτελεσματα 😄 )αλλα επειδη τιποτα δεν παει χαμενο,σας παρουσιαζω αυτα τα τραγανα μπισκοτα που μοσχοβολαν ψημενο φυστικι!Θα τα τιμησω μεχρι ψιχουλο! #cookies #peanut #peanutcookies #crispy #bakery #goodmorning #autumningreece #homecooking #healthyfood #snack #breakfast #allday #eat #cook #food #foodlover #foodie #feedfeed #feedme #instafood #instaphoto #photooftheday #μπισκότα #φυστικι

126
43 minutes ago

KRUNCHYCHOCOMELTS 😍 TAK PERNAH TAK SUKA 😋 POCKET SIZE 150gm BIG SIZE 330gm 5 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM : 👸CHOCO QUEEN 🧙‍♂️WHITE WIZZ 🧟‍♂️GREEN HERO 👶🏼BUTTER BABY 🎂VELVET HOOD (BARU! ) Berminat dengan KrunchyChocoMelts? Boleh wasap di nombor telefon bawah ini :- 📞011-55030851 ATAU LAGI MUDAH tekan link wasap di biodata profile ig saya 😉 #hantucoklat #krunchy #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #chocorice #utp #crispy #tiktokmalaysia #chocolatejar #bazarpaknil #ramadan2020 #dropshipper #coklatpremium #chocojarviral #chocojarredvelvet #tiktokbusiness #agent #ejen #chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong #kcmv2 #menarasuriashahalam #gemencheh #viral

00
43 minutes ago

KRUNCHYCHOCOMELTS 😍 TAK PERNAH TAK SUKA 😋 POCKET SIZE 150gm BIG SIZE 330gm 5 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM : 👸CHOCO QUEEN 🧙‍♂️WHITE WIZZ 🧟‍♂️GREEN HERO 👶🏼BUTTER BABY 🎂VELVET HOOD (BARU! ) Berminat dengan KrunchyChocoMelts? Boleh wasap di nombor telefon bawah ini :- 📞011-55030851 ATAU LAGI MUDAH tekan link wasap di biodata profile ig saya 😉 #hantucoklat #krunchy #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #chocorice #utp #crispy #tiktokmalaysia #chocolatejar #bazarpaknil #ramadan2020 #dropshipper #coklatpremium #chocojarviral #chocojarredvelvet #tiktokbusiness #agent #ejen #chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong #kcmv2 #menarasuriashahalam #gemencheh #viral

00
43 minutes ago

KRUNCHYCHOCOMELTS 😍 TAK PERNAH TAK SUKA 😋 POCKET SIZE 150gm BIG SIZE 330gm 5 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM : 👸CHOCO QUEEN 🧙‍♂️WHITE WIZZ 🧟‍♂️GREEN HERO 👶🏼BUTTER BABY 🎂VELVET HOOD (BARU! ) Berminat dengan KrunchyChocoMelts? Boleh wasap di nombor telefon bawah ini :- 📞011-55030851 ATAU LAGI MUDAH tekan link wasap di biodata profile ig saya 😉 #hantucoklat #krunchy #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #chocorice #utp #crispy #tiktokmalaysia #chocolatejar #bazarpaknil #ramadan2020 #dropshipper #coklatpremium #chocojarviral #chocojarredvelvet #tiktokbusiness #agent #ejen #chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong #kcmv2 #menarasuriashahalam #gemencheh #viral

00
3 hours ago

-2 step for make our krongkrang- • roll the dough out flat on the shell • once sugar sauce coat all pieces it's ready to be eat,,,,😋 Film camera : Nikon FM2 x kodak color plus200 By #intothefernhomecafe #fernuttacharfilm วัตถุดิบหลักคือแป้ง และ น้ำตาลเคี่ยว ขั้นตอนการทำ คือ การนวดแป้งให้นุ่มพอดี เพื่อคลึง แป้งบนตัวหอยให้เป็นลาย จากนั้น นำน้ำตาลที่เคี่ยวกับพริกไทย จนได้ที่ ไม่หวานเกินไป จากนั้นราดเคลือบตัวหอยให้ทั่วเลย #thaidesserts #krongkrang #kanom #crispysnack #crispy

00
4 weeks ago

Coming soon, my krongkrang 😋. . Filmcamera by: #intothefernhomecafe #fernuttacharfilm Fuji disposable #thaidesserts #krongkrang #kanom #crispysnack #crispy

30
last month

Crispy chicken 🐣

272

Top photos & videos on #crispy

16 hours ago

I JUST WANT SOMEONE TO LOOK AT ME THE WAY I LOOK AT "FOOD" ❤ . . In frame- CRISPY VEGGIE PATTY BURGER ZINGER CHICKEN . Where.?? @hobizabarbeque . Taste- 4.5/5 . For more food updates- Follow @Allahabadifoodie Follow @Allahabadifoodie Follow @Allahabadifoodie _____________________________________ #burgergram #burgerporn #burgerking #burger #burgerlovers #burgerandfries #vegburger #zinger #chicken #friedchicken #crispy #yummy #tasty #tastytreats #lipsmacking #drooling #lovedit #delhistreets #delhiigers #delhifoodies #delhistreetfood #mumbaistreetfood #mumbaifood #indianstreetfood #blogger #followfollowfollow #likelike #nomnom #allahabad #prayagraj

17181
18 hours ago

CRISPY RAJMA PARATHA😎 • Friends to many …. be it Kids, Diabetics, Weight watchers, Hypertensives & so on.. 😍 • Rajma is a great source of protein, dietary fibre, complex carbs, folate, phosphorus, calcium & several other vitamins & minerals. • Antioxidants in it strengthens your immunity • Dietary fibre in it not only relieves from constipation by adding bulk to your stool but also helps in weight loss. • It's such a power packed meal helping in Osteoporosis, Diabetes, Hypertension, Lowering cholesterol etc. • Make your basic Roti- Sabzi Nutritious with this Multigrain Crispy Rajma Paratha combined with a Green leafy vegetable + Curd + Salad. • Perfect satiating Meal… Crispy yet soft & so satisfactory… 😍 • Rajma Paratha is a wholesome meal • Combine Rajma Paratha with a Spinach curry / Methi sabzi or any other Green leafy vegetable & add a vegetable raita for a wholesome royal yet healthy lunch. • Gluten intolerant may avoid adding whole wheat flour. • It can prove to be an all time favourite dish for kids. . . . . . . . Recipe video link in bio or DM for recipe. . Follow @healthytalesbyshikha . . . . . . . . . . . . . #healthytalesbyshikha #rajmachawal #rajma #rajmarecipe #gujratitfood #paratha #stuffedparatha #proteinpacked #punjabi_tadka #amritsarfood #kulcha #healthyeating #indianfoodstories #crispy #vegetarian #vegetarianrecipes #recipevideo #flatbread #indian #masaledar #bangalorefoodies #indianfoodbloggers #mumbaifoodblogger #delhifood #delhistyle

18045
2 hours ago

. Lagi PSBB tahap 2 gini ribet banget kalo mo dine in, mo take away juga ga semua makanan bisa di take away. Salah satu yang gampang buat di take away ya si Hot Star ini. Gw pesen large chicken yang mozzarella crispy nya gara gara naksir liat gambarnya, tapi ternyata sebelum dipakein keju mozzarella nya tuh dia diolesin sama saos tomat yang which is gw kurang gitu suka. Tapi overall sih buat rasa n simple nya ok lah, ya balik ke selera masing masing. . . 🏠 : Hot Star 📍 : Grand Indonesia, Jakarta 💸 : IDR 59.100 👅 : 7/10 Mozzarella Crispy . . #food #foodlover #foodporn #foodphotography #foodism #tripforfood #foodstagram #foodtrip #foodinfo #chicken #ayam #keju #mozzarella #crispy #grandindonesia #hotstarid #crispychicken #halal #bisanyamakandoang #jakartaeatery #taiwanesefood #jktfooddestination #jakarta #jktfoodbang #jktfoodies #jakartafood #kulinerjakarta #indonesia #seleraku

10340
15 hours ago

🇪🇸Nuestras croquetas de gamba blanca de Huelva se están convirtiendo en unos de nuestros entrantes más solicitados. Muy cremosas y crujientes. 🇬🇧Our white prawn croquettes from Huelva are becoming one of our most popular starters. Very creamy and crunchy!! #marbellarestaurante #foodies #foodphotography #crispy #seafood #top #appetizers #croquetas #producto #costadelsol #erreurrechumarbella #pictureoftheday #hoteldonpepe #producto #prawn #foodlover

1644
15 hours ago

. My way of describing the Cycladic gastronomy, the Aegean summer and the Greek meze. Meze by Kenshō. Crispy tomato ball, feta cheese espuma, tomato foam with herbs & basil oil. 📷: @stavroshabakis . . . #kenshomykonos #psarou #chefgreece #summerfood #greeksummer #culinary #crispy #foodie #foodporn #foodphotography #photoshoot

1014
3.3k12
12 hours ago

Coconut shrimp 🥥 🌴 💫 #homemade #crispy #coconutshrimp #sweetchilisauce #foodie #love 💗

1054
Yesterday

Corn Mint Tikki 🌽🌶️ #sundayevening . Perfect Snack for rainy evening. . Today in pune its raining heavily with thunder storm ⛈️ So i thought lets cook some delicious snack and have it instead of getting scared of loud noise of lightning ⚡😧 . . Captured by - @pradnyaz_world . . #corntikki #corn #mint #tikki #eveningsnack #stormy #weather #heavyrain #crispy #cutlet #tawafry #shallowfry #spicy #perfectsnack #homemadefood #indianrecipes #foodblogger #punefoodie #indianblogger #foodphotography #foodpic #instafood #picoftheday #pune #pradnyaz_world #yummyfood #cookfromscratch #irontawa

10681
21 hours ago

Had good Chinese food after long time 😋 . In frame + Taste Veg Spring Rolls : 9/10 Veg saucy Momos : 9/10 Chicken Manchurian: 9/10 . . Follow @tastentraveltales for more food exploration ..... . . #tastentraveltales #foodieforlife #chinesefood #springrolls #chicken #manchurian #momos #spicy #crispy #yummilicious #foods #foodaddict #foodaholic #foodblogger #foodpicture #foodies #foodphotography #foodgram #foodpost #foodpornography #foodprep #foodgasm #foodstylist #foodstagram #foodporn #clickoftheday #likeforlikes #igers #explorer #drooling

118126